Klaar voor
meer winst

Direct tot 40% meer verkopen
met e-mailmarketing
GiantCampaign E-mailmarketing
5.0 (+100 reviews)
Image Image Image Image Image Image
Image

Ontwerp met slepen en neerzetten

Gebruik onze handige, uitgebreide e-maileditor om inspiratie op te doen voor je creaties. Met onze kant-en-klare e-mailsjablonen kun je je eigen look & feel creëren of onze kant-en-klare sjablonen aanpassen aan je marketingbehoeften. Voeg afbeeldingen, video's en interactieve elementen toe zonder HTML-kennis.

ALLES AUTOMATISEREN

Met e-mailautomatisering kunt u uw campagnes vereenvoudigen door uw contacten te segmenteren, workflows in te stellen en zelfs automatisch gepersonaliseerde berichten te versturen.

Dit bespaart je niet alleen tijd, maar kan ook een groot verschil maken voor je bedrijfsresultaten. Laten we eens kijken naar de voordelen van e-mailmarketingautomatisering en hoe je dit vandaag nog in je bedrijf kunt implementeren.
Image
Image

AI-OPDRACHTEN

Gedaan met urenlang brainstormen en stressen over de perfecte onderwerpregel voor je e-mails. Onze AI voorgestelde e-mailonderwerpfunctie analyseert de inhoud van je e-mails en beveelt onderwerpregels aan die specifiek zijn afgestemd op je doelgroep. Of je nu een e-mail stuurt naar een potentiële klant of opnieuw contact maakt met een oude vriend, ons product garandeert dat je e-mails opvallen en de aandacht van de lezer trekken.

SEGMENTERING EN PERSONALISERING

Gebruik de gegevens die je al hebt om hypergerichte segmenten te maken en zeer persoonlijke e-mails te sturen die zijn afgestemd op hun interesses om de e-mailbetrokkenheid te vergroten. Nu conversies verhogen en tegelijkertijd de weg vrijmaken voor langdurige relaties is de eenvoudigste manier om dit te doen.
Image
Image

Slimmer worden als marketeer.

Het is meer dan alleen een tool; het is een analysesuite die u een uitgebreid beeld geeft van hoe goed uw e-mails presteren, inclusief geografie, acquisitie en betrokkenheid. U krijgt bruikbare inzichten waarmee u uw strategie kunt verbeteren en kunt bewijzen dat uw investering in e-mail de moeite waard is.
Banner

E-mailmarketing wat je nodig hebt

Duizenden professionals en bedrijven genieten al van GiantCampaign.
  • Gratis

    5000+ integraties

  • 24/7

    Klantenservice

Veelgestelde vragen

Heb je nog geen antwoord ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice

Wat is het beste plan voor ons?

In het Start-plan krijg je toegang tot tools voor lijstgroei en kun je verbinding maken met de tools die je elke dag gebruikt. In het Standard- en Premium-plan krijg je meer ruimte voor lijstgroei.

Waarom is er geen jaarabonnement?

Het betalen van een jaarabonnement staat gelijk aan het tekenen van een jaarcontract.
Als je een maandabonnement betaalt, kun je op elk moment verhuizen zonder grote verliezen te lijden.

Is het mogelijk om mijn CRM te koppelen aan GiantCampaign e-mailmarketing?

Tot de top bedrijfsmanagement-, e-commerce- en CRM-systemen waarmee we integreren behoren Salesforce, Zoho en meer.

Waar worden GiantCampaign-gegevens opgeslagen?

Ons centrum voor gegevensopslag bevindt zich in de Europese Unie en heeft een veiligheidscertificaat voor informatieopslag (ISO 27001).

Is er korting voor non-profitorganisaties?

Als je in de VS woont, stuur ons dan je 501 (c)3 of (c)6 letter of determination, of gelijkwaardige documentatie als je buiten de VS woont.

Hoeveel gaat het me kosten als ik meer dan 50.000 contacten heb?

Neem contact met ons op via sales@giantcampaign.com als je meer dan 50.000 contacten plant.